7 maj 2016
12:00

Carlstad FC

Referat: Karlstad BK 2 - Carlstad FC

Andra matchen mot säsongen var mot KBK 2, som vi förlorade mot i en träningsmatch med 1-3.

Crull

Vi öppnade matchen då Ehsan i princip gjorde mål direkt (han missade minuten för han behövde byta byxor). Erik K satte sedan dit Langs hörna till 2-0. I minut 24 satte den för dag ostoppbare Ehsan 3-0. Därefter skönk spelkvaliten och lagen utbytte chanser. Innan paus reducerade KBK 2 till 1-3. KBK 2 fick en man utvisad i första som kastade en boll på Lang.

Ehsan fick hoppa in i andra igen och gjorde 4-1 efter en minut. Därefter var det chanser åt bägge håll matchen ut. Linh blev utvisad efter ovårdat språk vid ett felpass i minut 82 så vi blev 10 mot 10. Lang nätade ett till synes korrekt mål efter pass bakåt från Libeck men blev avblåst för offside. Lang fick nöja sig med 3 assist.

Om det är något vi kan förbättra från matchen är det ett större lugn i spelet på vår planhalva. Men vi skapade fina anfall och gjorde snygga mål, samt försvarade bra.

Nu kör vi mot Kils AIK 3 på fredag, det är kul att vinna, så vi ser till att försöka hålla i trenden.